Tjänster

Jag arbetar med en rad olika tekniker, system och utvecklingsspråk. Det viktigaste är att vi tillsammans hittar en lösning som förenklar processer och vardagen.

För att komplettera eran digitala närvaro och marknadsföring finns det självklart med att göra än de delar som jag nämner här. Ta kontakt så pratar vi vidare!

Läs mer om

Feedhantering innebär att vi ser över era datakällor till era marknadstjänster, som t.ex. Google Shopping, Meta och prisjämförelser. Läs mer om feedhantering..

Prestanda är ett jätteviktigt område för er digitaliseringsresa och erbjudande. Jag arbetar primärt med att ta fram underlag som ni tar vidare till era teknikpartners. Ta reda på mer om Prestandamätningar.

Tillgänglighet blir mer och mer relevant idag, då vi ser vikten av att skapa rätt förutsättningar att nå alla era kunder. Detta kan också bidra till en bättre sökplacering och andra stora fördelar. Jag arbetar primärt med att sätta upp automation för att ni ska få bra underlag att ta till era utvecklare. Det är också viktigt att vara väl förberedda på nya direktiv som träder ikraft juni'2025 (Riksdagen: Lag (2023:254) om vissa produkters och tjänsters tillgänglighet). Hör av er för att få en kontinuerlig tillgänglighetsscanning. Ett steg i rätt riktning.

Tag Manager skapar förutsättningar att få in och ut rätt data, händelser och tredjeparts-integrationer på era hemsidor. Jag arbetar med att ta fram standarder, namngivningar och uppsättningar. Självklart löser vi enstaka taggar eller uppsättningar. Vill du veta mer?