Prestanda

Prestanda är samlingsnamnet för allt som har med att göra med hastighet och upplevd hastighet på eran hemsida. Detta är en väldigt stor faktor för att se till att kunderna stannar kvar och konverterar (1, 2 - case study). Er totala prestanda och upplevelse påverkar också vart ni placeras hos Google och andra sökmotorer (3, 4).

Vilka verktyg får vi?

Jag ser till att ni får ett agerbar och tydligt underlag för er att arbeta med. Jag använder mig av etablerade verktyg som produceras av Google och några av de större aktörerna på marknaden (4). Detta gör att ni kan få en bra överblick över er prestanda och vad ni kan göra för att förbättra den. Vi siktar på att hålla det på en nivå för att enkelt agera, inte skapa en pappersprodukt.

Upplevelse

Utöver att se till att er hemsida är snabb så ser vi också till att hjälpa tekniken så att kunderna upplever sidan som den är tänkt. Vi följer underlag på god standard och mätvärden som är etablerade på marknaden. Detta gör att ni kan känna er trygga med att er hemsida är snabb och responsiv.

Läs mer

  1. https://www.cloudflare.com/en-gb/learning/performance/more/website-performance-conversion-rates/
  2. https://web.dev/case-studies/hotstar-inp?hl=en
  3. https://www.cloudflare.com/en-gb/learning/performance/why-site-speed-matters/
  4. https://developer.chrome.com/docs/crux/
  5. https://pagespeed.web.dev/

Ta kontakt!

Jag fokuserar på att ta fram en enklare underlag för er att ta vidare till eran teknikpartner. Detta gör att ni kan fokusera på att lägga tid och pengar på rätt saker.

Klicka här för att få hjälp att bli snabbare! 🏍️