Feedhantering

En feed är en datastruktur som används för att presentera information från en källa till en mottagare. Det kan vara allt från en enkel textfil till en komplex XML-fil. En feed kan innehålla information om produkter, nyheter, blogginlägg eller annat innehåll.

Produktfeedar

Ett av de vanligaste användningsområdena för feedar är att skicka ut era produkter för användning hos tredjeparter som Google Shopping (1), Prisjakt (2) eller Facebook (3). Genom att använda feedar kan ni enkelt uppdatera era produkter och priser på flera olika ställen samtidigt.

Men vad får ni egentligen?

Om ni jobbar med mig så stöttar jag er med en strategi för att kunna hålla koll på alla feedar. Generellt så blir det att ni får hantera en ganska stor mängd med speciallösningar. Vi tar in en enda feed för att sedan ta fram alla specifika variationer ni behöver. Dessa är alltid uppdaterade enligt er usprungsdata, och kan säkert delas ut till era partners - utan att dela för mycket eller för lite.

Läs mer

  1. https://support.google.com/merchants/answer/7439058?hl=en
  2. https://support.prisjakt.nu/sv/articles/5039842-vi-behover-en-produkt-feed-fran-er
  3. https://www.facebook.com/formedia/tools/feed

Hör av er!

Är du säker eller osäker på hur ni kan eller vill jobba med feedar för att presentera er unika information till era partners ute på vida webben? Ta kontakt med mig, så arbetar vi fram en hållbar lösning för just era behov.

Kontakta mig för att synas! 🚀